Des d’Itàlia

Salvi harps

Una família d’artistes

La història de Salvi Harps comença a principis del segle XIX a Vincenza amb Giranimo Salvi iniciant el que es convertiria en una de les marques d’arpes més importants del món. La tradició familiar continua amb el seu fill Rodolfo, que trasllada el negoci a Amèrica, on hi cria cinc fills, dels quals Albert serà definit com “el més gran arpista de tots els temps”, Aida esdevindrà compositora i arpista de l’Òpera de Chicago i Víctor serà arpista de la Filharmònica de Nova York i de l’Orquestra Simfònica de la NBC i assumirà la responsabilitat de continuar l’empresa familiar.

L’any 1955 Víctor es trasllada a Itàlia i funda la seva empresa en un bonic lloc de Gènova, la “Villa Maria” del segle XVI, el punt de referència dels músics interessats en una línia de noves arpes revolucionàries: les arpes Salvi. Des de l’any 1974 i fins avui en dia la seu de Salvi Harps és a Piasco, a la desembocadura de la Val Varaita, en una part de la regió del Piemont que compta amb una gloriosa i antiga tradició de l’artesania de la fusta, amb mestres fusters, escultors, gravadors i talladors manuals i que acull l’exquisit “Museodell’Arpa Victor Salvi”.

La barreja perfecta entre natura i tecnologia és la base de la qualitat a Salvi Harps. La selecció rigorosa de la fusta es combina amb la recerca contínua per garantir el màxim disseny, ergonomia i rendiment sonor. Nous productes innovadors, fins i tot revolucionaris, constitueixen el present i el futur d’aquest instrument. Amb l’experiència dels luthiers i una recerca i desenvolupament únics en el món de l’arpa, Salvi Harps fa instruments de precisió absoluta, posant la tecnologia al servei de la tradició i l’artesania.

Disseny

y artesania

Tradicció 

i amor a l’instrument

eloctroacoustic

Salvi Rainbow Harp.

Una edició més, Salvi envia des d’Itàlia un dels models més recents i carismàtics perquè els nostres artistes puguin unir en un sol concert la puresa del so acústic amb la versatilitat que ofereix l’electrònica: el model Salvi Rainbow electroacústic, la millor opció a l’abast per a músics creatius i ansiosos per trencar fronteres. Rainbow harp no només contenta l’artista que té la sort de disposar-ne en els seus concerts, per a l’equip tècnic suposa una excel·lent ajuda de sonorització, agilitzant notablement el laboriós treball de configuració sonora que els concerts requereixen en la prova de so prèvia.

A New Era
of harps

Share This