Àustria

Elisabeth Plank

“Consolidada com a solista i ambaixadora del seu instrument, Elisabeth Plank presenta l’arpa en totes les textures i colors de so”

20:00 h.

Diumenge 10 de juliol

Concert solista clàssic

Arpa de pedals

La jove arpista austríaca Elisabeth Plank és una de les més sol·licitades internacionalment i aclamades en l’exigent i competitiu sector de la música clàssica. Consolidada com a solista i ambaixadora del seu instrument, Elisabeth Plank presenta l’arpa en totes les textures i colors de so, com un instrument extraordinari visualment i acústicament. El març d’aquest any va publicar el seu tercer àlbum en solitari “musings” i el proper mes de setembre gravarà el doble concert de Mozart amb l’Orquestra Radio Simfònica de Viena. Mentrestant, Elisabeth serà l’encarregada de portar la música clàssica als nostres jardins, temes que executats per una nova generació d’artistes s’allunyen d’antics clixés, apropant a nous perfils de públic un ric patrimoni i un repertori apassionant que abasta segles.

França

Milevska trio

“concierto de jazz…”

22:30 h.

Diumenge 10 de juliol

Rossitza Milevska, Cédric Le Donne, David Tallent

Veu, arpa, bateria, trompeta

Un brillant concert per la cloenda de la onzena edició del festival a càrrec Rossitza Milevska, aclamada arpista de jazz, pianista, cantant i compositora, que és sinònim de desenfadada elegància, bon gust, jovialitat i gràcia. Acompanyada en aquesta oacasió del trompetista David Tallent i de Cédric Le Donne a la bateria, els músics han preparat per al públic del Festival Internacional d’Arpa de Sentmenat un programa especial i sorprenent: jazz, música moderna i improvisacions, el secret de les quals només ells tenen: talent, tècnica, sentiments i sobretot grans dosis d’enginy i humor.

Share This