Països baixos

Remy Van Kesteren

L’assumpció de riscos, l’aixecament de límits, la transcendència de gèneres i disciplines, l’abandonament de formalitats i prejudicis

20:30 h.

Dissabte 9 de juliol

Arpa, efectes

Remy Van Kesteren

De la nova generació d’arpistes emergents Remy van Kesteren és, sens dubte, un dels més grans talents i un dels artistes més innovadors i experimentals del moment. Ha guanyat premis internacionals i actua als millors escenaris de tot el món des d’Europa fins als EUA, Japó o Àfrica. L’assumpció de riscos, l’aixecament de límits, la transcendència de gèneres i disciplines, l’abandonament de formalitats i prejudicis, la importància de la música per a les persones i per al planeta i la creació d’un univers propi són temes recurrents quan es parla de la seva obra i música. Remy van Kesteren arriba al Festival Internacional d’Arpa de Sentmenat per mostrar-nos una tècnica i uns sons que aprofiten les noves tecnologies per crear una atmosfera evolvent i única.

Japó

Nakagawa & Taniguchi

“ens ofereix una interpretació autèntica i moderna dels sons i sentiments tradicionals japonesos, mitjançant el seu peculiar estil de cant i amb una nova versió del koto”

23:00 h.

Dissabte 9 de juliol

Koto, veu, taiko, percusió

Karin Nakagawa, Takuya Taniguchi

En el seu espectacle “Sounds of Daybreak: una nova versió de l’art japonès Koto i Wadaiko”, Karin Nakagawa ens ofereix una interpretació autèntica i moderna dels sons i sentiments tradicionals japonesos, mitjançant el seu peculiar estil de cant i amb una nova versió del koto, l’arpa japonesa de música tradicional, reservada actualment per als virtuosos. Karin ve acompanyada de Takuya Taniguchi, que toca el taiko (literalment “gran tambor”) i tot un arsenal de percussió japonesa. El so de Taniguchi pot ser tant dolç com d’extremada força, recordant-nos des de la nostra perspectiva occidental a la llengua nipona. Un duet poc habitual que a través del domini dels seus instruments en ofereix una actuació poètica i atemporal, submergint-nos en una altra cultura i fent-nos viatjar al Japó.

Share This